Η “κατ΄ οίκον” οδοντιατρική φροντίδα παρέχει οδοντιατρική περίθαλψη και σε ομαδοποιημένες κατηγορίες ασθενών μια και συνεργάζεται από το 2004 με Οίκους Ευγηρίας, Κέντρα Αποκατάστασης, Ψυχιατρικές Κλινικές κ.λ.π.

Ενδεικτικά συνεργαζόμαστε με:

Θεραπευτήριο Αθηνά

Το θεραπευτήριο Αθηνά βρίσκεται στα Βριλήσσια και παρέχει, από το 1971, διάγνωση, φροντίδα και Θεραπευτήριο Αθηνάθεραπεία σε ανθρώπους με ψυχικά νοσήματα και ψυχικές διαταραχές. Αποτελείται από δύο νοσηλευτικές μονάδες, έχει συνολική δυναμικότητα 300 κλινών και περιβάλλεται από εξωτερικούς δενδρόφυτους χώρους 10 στρεμμάτων.

Athens Geriatric Center Γλυφάδας

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Athens Geriatric Center Γλυφάδας έχει σχεδιασθεί σύμφωνα με τις Eυρωπαικές προδιαγραφές και ανάγκες για τους ανθρώπους της τρίτης και τέταρτης ηλικίας. Εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων με ευθύνη και γνήσιο ενδιαφέρον φροντίζουν τους φιλοξενούμενους μας.

Golden Care

H Golden Care είναι μια νέα μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στεγασμένη σε ένα όμορφο κτίριο με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Κύριο μέλημά του οίκου είναι η παροχή υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ποιότητα φροντίδας και ζωής για τους ενοίκους σε ένα προστατευμένο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Μερόπειον Ίδρυμα

Το Μερόπειο Φιλανθρωπικό Σωματείο διατηρεί στην Καλλιθέα ιδιόκτητη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, για τους ανθρώπους που θέλουν να περάσουν ήσυχα τα τελευταία χρόνια της ζωής τους, σε όμορφο χώρο με αγάπη και φροντίδα.

Haris care

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Haris careστα Βόρεια Προάστια έχει σαν στόχο τη φροντίδα ηλικιωμένων, υπό άριστες και ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης. Η γενική διεύθυνση της Μονάδας ασκείται από την Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια Ευγενία Τουρίκη η οποία μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό φροντίζουν, να εξασφαλίζουν μια ομαλή και ποιοτική καθημερινότητα για τους διαμένοντες.

Centaurea Seniors Care

Νέα Σύγχρονη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Μαρούσι. Προσφέρει φιλοξενία σε μόνιμη βάση ή και για μεμονωμένα χρονικά διαστήματα σε μια μικρή ολοζώντανη κοινότητα, με ιατρική φροντίδα από τον ιατρό της μονάδας έτσι ώστε να διατηρείται σταθερή η κατάσταση της υγείας.

Ανάπλαση

Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ λειτουργεί στη Νέα Ιωνία και στα 23 χρόνια λειτουργίας του, το Κέντρο Αποκατάστασης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ» βοηθά, μέσω καινοτόμων θεραπευτικών μεθόδων, ασθενείς με επίκτητες νευρολογικές διαταραχές, όπως αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αρήτη

Πρότυπος οίκος που απευθύνεται στην τρίτη ηλικία και γενικότερα σε άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α) που επιθυμούν μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Όραμα των δημιουργών του συγκροτήματος Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΑΡΗΤΗ», ήταν να συνδυάσουμε την ενίσχυση της ατομικής ανεξαρτησίας με ένα υψηλό επίπεδο εξατομικευμένης φροντίδας και εξυπηρέτησης.

Relax Palace

Κέντρο Γηριατρικής Μέριμνας και Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Το Relax Palace, είναι μία μονάδα πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Το υπερσύγχρονο και νεόδμητο κτίριό μας, είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις ώστε να παρέχει άνεση, ασφάλεια και αυτονομία στους ενοίκους.

Λωίδα

Η Λωίδα έχει σκοπό την περίθαλψη ηλικιωμένων που επιθυμούν και μπορούν να ζήσουν σ’ ένα χριστιανικό περιβάλλον τους παρέχει υγιεινή, άνετη και ασφαλή κατοικία, κατάλληλη διατροφή, φροντίδα για την ατομική τους καθαριότητα και εξασφάλιση συνθηκών ευχάριστης παραμονής και απασχόλησης.

Ρέστειον

Το κέντρο φροντίζει ώστε οι ηλικιωμένοι άνθρωποι που διαμένουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον να χαίρονται μια υψηλή ποιότητα ζωής με την καλύτερη δυνατή φροντίδα δοσμένη με αγάπη και τρυφερότητα από το έμπιστο και καταρτισμένο προσωπικό της. Στα πλαίσια του στόχου μας είναι, ο χώρος αυτός να προσελκύει και τη νεότερη γενιά έτσι ώστε να επηρεάζεται θετικά και η ψυχολογία των ηλικιωμένων που πολλές φορές νιώθουν κοινωνικά αποκομμένοι.

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΕΛΙΑ”

Σε ιδιόκτητο κτίριο κατασκευασμένο εξ’ αρχής για το σκοπό αυτό παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας και φροντίδας με μέγιστο αριθμό δυναμικότητας τα 40 άτομα. Η περιορισμένη δυναμικότητα της μονάδας μας επιτρέπει τον συνεχή έλεγχο και την εξατομικευμένη φροντίδα όλων των ανθρώπων που φιλοξενούμε. Η γενική διεύθυνση ασκείται από την οικογένεια Καραμηνά με επικεφαλής του ιατρικού τμήματος τον ειδικό παθολόγο κον Καραμηνά Σαράντο, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της μονάδας.

Άκτιος

Στις Μονάδες μας Άκτιος και Άκτιος Μονάδα Alzheimer, που λειτουργούν στην Αγία Παρασκευή, Άκτιος Οδηγός που λειτουργεί στη Βάρη, καθώς και στον Άκτιο Αρτ Παλάς, που λειτουργεί στο Μαρούσι, δίνουμε έμφαση σε υπηρεσίες φιλοξενίας, νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης από εγκεφαλικά και κατάγματα και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άνοια και τη νόσο Alzheimer.

Ευρωπαϊκό Οικοτροφείο

Το «Ευρωπαϊκό Οικοτροφείο» λειτουργεί στο Ν. Ψυχικό από το 1970. Οι νέοι ιδιοκτήτες, απόγονοι των ιδρυτών, εκσυγχρόνισαν και συνεχίζουν τη λειτουργία του, σύμφωνα με τις ανάγκες της σημερινής εποχής, προσφέροντας υπηρεσίες φροντίδας σε ηλικιωμένους, χρονίως πάσχοντες, άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δίνουν έμφαση στην υγιεινή και την ιατρική φροντίδα.

Ευ Ζην

Το ΕΥ ΖΗΝ είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Φροντίδας το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμονής και διαβίωσης για άτομα τρίτης ηλικίας. Στόχος και φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε με αμέριστη προσωπική φροντίδα, ποιοτική και ευχάριστη διαμονή που στηρίζεται στην άνεση, την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση. Για εμάς, η αξία ενός ανθρώπου δεν έχει σχέση με την ηλικία του, και κάθε ηλικία δικαιούται ν’απολαμβάνει τη χαρά της ζωής.

Αναγέννησις Παλλάς

Με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και ψυχολογική υποστήριξη στα αγαπημένα σας άτομα. Ο οίκος ευγηρίας Αναγέννησις Παλλάς στην Κηφισιά παρέχει σύγχρονες εγκαταστάσεις, ειδικευμένους γιατρούς που φροντίζουν κάθε μέρα την καλή υγεία των ηλικιωμένων, υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον, φυσικοθεραπείες, κοινωνική λειτουργό για υποστήριξη των ανθρώπων σας.

Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Family Care

Γλαύκης 6, Χαλάνδρι Αττικής, τηλ. 2106850427

Οίκος υπερηλίκων “Αττική”

Πιπίνου 91 & Βόδα Μιχαήλ 114, Αθήνα – Άγιος Παντελεήμονας, τηλ. 2108816794

Σαρρημανώγλειο Παλλάς

Σαχτούρη 36, Χαλάνδρι, τηλ: 210-6825957

Εστία Υπερηλίκων

Αγ. Αναργύρων 2, Μαρούσι, τηλ: 210-8023972

Maison de Repos

25ης Μαρτίου 67, Ν.Ψυχικό, τηλ.: 210-6718434

Κοσμάς ο Αιτωλός

Πλ.Ελευθερίας 5, Περισσός, τηλ: 210-2770274