Τεχνική Υποστήριξη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η εταιρεία Unimedica επί σειρά ετών προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη στους οδοντιάτρους που την εμπιστεύονται ανεξαρτήτως του οδοντιατρικού μηχανήματος και του περιφερειακού εξοπλισμού που διαθέτουν.

Σκοπός μας είναι η άμεση αποκατάσταση των βλαβών ώστε ο Οδοντίατρος να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα την εργασία του.

Όταν η άμεση αποκατάσταση της βλάβης δεν είναι δυνατή και εφόσον αυτό είναι εφικτό παρέχεται εφεδρική συσκευή.

Η πολύχρονη εμπειρία μας όσο αφορά στο service ιδιωτικών αλλά και δημόσιων οδοντιατρείων αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι θα βρεθεί άμεση λύση στο πρόβλημά σας. 

Κατσιγιάννης Δημήτριος
Διευθυντής Unimedica

Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος Unimedica

Βασίλης Παρασκευάς - Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Από 17/1/2022 ανέλαβα ως Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος, στα πλαίσια αναβάθμισης του Τεχνικού Τμήματος της εταιρίας Unimedica. Μετά από πολυετή εμπειρία στα οδοντιατρικά μηχανήματα απέκτησα εξειδίκευση σε εγκατάσταση και συντήρηση οδοντιατρικών και ακτινολογικών μηχανημάτων, αλλά και μικροσυσκευών και κλιβάνων αποστείρωσης. Παρακολούθησα σεμινάρια και έλαβα αντίστοιχη εκπαίδευση σε μηχανήματα των εταιριών Anya Mikata, Cattani, Kodak κ.α, σε συσκευές αναρρόφησης αλλά και συστήματα ψηφιακής αντινογραφίας. Στόχος μου είναι η άρτια λειτουργία του τεχνικού τμήματος, να υπηρετεί τις ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου οδοντιάτρου.

υπογραφή βασίλη

Βασίλης Παρασκευάς

Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Συνεργάτης Περιφέρειας Ηπείρου

Σπύρος Βασιλάκης - Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Από 1/1/2022 ανέλαβα ως Συνεργάτης της Unimedica την Περιφέρεια Ηπείρου. Από το 1994, εξειδικεύομαι στην τεχνική υποστήριξη οδοντιατρικών μηχανημάτων, μικροσυσκευών και κλιβάνων αποστείρωσης. Στα πλαίσια της συνεργασίας μου με την Unimedica, στόχος μας είναι η συντήρηση καθώς και η άμεση αποκατάσταση των βλαβών, ανεξαρτήτως του οδοντιατρικού μηχανήματος και του περιφερειακού εξοπλισμού που διαθέτουν οι οδοντίατροι.

Διεύθυνση: Λουκή Ακρίτα 52, Ιωάννινα - Τηλ.: 2651405380 - Medical Tech