Σεμινάρια

Διήμεροι Κύκλοι Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας

Η εταιρεία Unimedica σε συνεργασία με την βρετανική εταιρεία εμφυτευμάτων OsteoCare ξεκινούν τους κύκλους χειρουργικής εμφυτευματολογίας οι οποίοι περιλαμβάνουν θεωρητικό μέρος και personal training.

Στο θεωρητικό μέρος οι  συμμετέχοντες ενημερώνονται πάνω στις σύγχρονες θεωρητικές εξελίξεις στην εμφυτευματολογία και πως αυτές βρίσκουν εφαρμογή στην κλινική πράξη διασφαλίζοντας την επιτυχία της εμφυτευματικής αποκατάστασης. Ειδική βαρύτητα δίνεται τόσο στην κατανόηση της θεωρίας  της οστεοενσωμάτωσης και της οστικής αναγέννησης όσο και στη διαχείριση του ασθενή και στην  κατάρτιση του σχεδίου θεραπείας.

Personal Training

Το Personal Training -μια πρωτοπόρος διαδικασία για την Ελλάδα, που στόχο έχει την πληρέστερη  εξατομικευμένη εκπαίδευση του οδοντιάτρου στα εμφυτεύματα-  υλοποιείται ως εξής:

  1. Ο οδοντίατρος επιλέγει τον ασθενή του ( ή τους ασθενείς του), στους οποίους θα τοποθετηθούν τα εμφυτεύματα. Η χρέωση των ασθενών από τον οδοντίατρο, είναι προσωπικό θέμα του οδοντίατρου και δεν αφορά την εταιρία.
  2. Ο οδοντίατρος αποστέλλει  ιατρικό ιστορικό, πανοραμική, αξονική ή όποιο άλλο στοιχείο ζητηθεί από τον υπεύθυνο διδάσκοντα.
  3. Ο διδάσκων, σε συνεργασία με τον οδοντίατρο, καταλήγει σε συγκεκριμένο σχέδιο θεραπείας.
  4. Κλείνεται το ραντεβού για το Personal Training  στο ιατρείο του οδοντιάτρου ( π.χ 9-1 εργάσιμης ημέρας)
  5. 30 λεπτά πριν το προκαθορισμένο ραντεβού έρχεται στο οδοντιατρείο σας, συνεργάτης της εταιρίας μας, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ( χειρουργικό μοτέρ, χειρουργική χειρολαβή εμφυτευμάτων, χειρουργικό κιτ, εμφυτεύματα OsteoCare. )
  6. Στη συνέχεια ακολουθεί η εκπαιδευτική διαδικασία ( τοποθέτηση εμφυτευμάτων, οδηγίες στον ασθενή κλπ )

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας στο 6944 95 54 83 ( κ. Τσεκούρας Γιώργος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *