Ρωτήστε τον τεχνικό

Φορητή Oδοντιατρική Mονάδα: Δυνατότητες – Χαρακτηριστικά

portable_dental_machine1

Από τις πιο άβολες καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστεί ένας οδοντίατρος είναι όταν κάποιος ασθενής χρειάζεται τις υπηρεσίες του, αλλά είτε ο ασθενής δεν μπορεί να πάει στο ιατρείο για διάφορους λόγους υγείας ( π.χ. άτομα τρίτης ηλικίας, άτομα με κινητικά προβλήματα, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα…) ή ο οδοντίατρος βρίσκεται στη δύσκολή κατάσταση να αντιμετωπίσει μια έκτακτη βλάβη του οδοντιατρικού μηχανήματος. Οι εργασίες που μπορεί να κάνει ο οδοντίατρος χωρίς οδοντιατρικό μηχάνημα είναι πολύ περιορισμένες. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα προσφέρουν τα φορητά οδοντιατρικά μηχανήματα.

Η πρόοδος σε αυτόν τον τομέα είναι μεγάλη και έτσι σήμερα ένα τυπικό φορητό οδοντιατρικό μηχάνημα έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

· Σιελαντλία για να διευκολύνει τις εργασίες του οδοντιάτρου

· Γραμμές για κοπτικά στις οποίες μπορούν να τοποθετηθούν κοπτικά υψηλών και αντίστοιχα χαμηλών χειρολαβών

· Σύστημα αποτρύγωσης υπερήχων

· Γραμμή και συσκευή φωτοπολυμερισμού

· Αεροϋδροσύριγγα

· Ποδοδιακόπτη

Το φορητό οδοντιατρικό μηχάνημα έχει δικό του νερό ( εσωτερική παροχή νερού) και αέρα  από ενσωματωμένο αεροσυμπιεστή  και έτσι δεν χρειάζεται κάποια εξωτερική σύνδεση νερού ή αέρα.

Το μέγεθος του μηχανήματος είναι σχετικά μικρό και έχει την μορφή συνήθως μιας βαλίτσας με ροδάκια, κάτι που διευκολύνει σημαντικά τη μεταφορά του.

Στο χώρο του ασθενή, το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι η σύνδεσή του με μια οικιακή πρίζα 220V / 50 HZ.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν γίνεται φανερό ότι έχοντας στη διάθεσή του μια τέτοια φορητή οδοντιατρική μονάδα ένας οδοντίατρος, μπορεί να προσφέρει άνετα τις υπηρεσίες του σε ασθενείς που δεν μπορούν να έλθουν στο οδοντιατρείο, χωρίς να κάνει κάποια έκπτωση στην ποιότητα των εργασιών του. Επιπλέον εάν το οδοντιατρικό μηχάνημα του ιατρείου του παρουσιάσει κάποια βλάβη, θα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανένα πρόβλημα να δέχεται τους ασθενείς του, μέχρι την αποκατάστασή της βλάβης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Τηλ.: 210 7777 936

email: info@unimedica.gr

site: www.unimedica.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *