Ρωτήστε τον τεχνικό

Τα 9 σημεία του Οδοντιατρικού Service

10 provoleis

Μία από τις κυριότερες παραμέτρους για την απρόσκοπτη λειτουργία του οδοντιατρείου είναι η ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού μας, ιδίως σε περιόδους που η προσέλευση των ασθενών είναι αυξημένη. Η εμφάνιση βλαβών και δυσλειτουργιών ανατρέπει την ομαλή ροή των ραντεβού, προκαλεί καθυστερήσεις, νεύρα και άγχος και έχει οικονομικό κόστος! Όλα αυτά όμως θα είχαν αποφευχθεί αν είχε γίνει το ετήσιο σέρβις, κάτι που οι περισσότεροι οδοντίατροι παραμελούν.

Αν θέλουμε λοιπόν να αποφεύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, δεν έχουμε παρά μια φορά τον χρόνο να καλούμε τον τεχνικό μας για το ετήσιο σέρβις.

Ας δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει:

  1. Ρύθμιση προβολέα: Έλεγχος εστίασης δέσμης φωτός, ρύθμιση μπράτσων για σταθεροποίηση θέσης
  2. Ρύθμιση έδρας: έλεγχος προγραμματισμού αυτόματων θέσεων, έλεγχος σταθεροποίησης προσκέφαλου, λάδωμα αξόνων και μοτέρ κίνησης της έδρας για την αποφυγή φθορών.
  1. Καθαρισμός άκρων σωληνώσεων αναρρόφησης και σιελαντλίας και έλεγχος για πιθανή αντικατάσταση λόγω ακαμψίας που παρατηρείται σε βάθος χρόνου.
  2. Έλεγχος ταμπλέτας (καθάρισμα και λάδωμα χειρολαβών, έλεγχος πίεσης νερού και αέρα χειρολαβών, έλεγχος και ρύθμιση χειρολαβής υπερήχων, μέτρηση έντασης πηγής φωτός στον φωτοπολυμερισμό).
  1. Έλεγχος και προληπτική αντικατάσταση σωληνώσεων κεντρικής παροχής νερού και αέρος

6.·Έλεγχος κομπρεσέρ: για ύπαρξη υγρασίας ή σκουριάς στον κάδο, έλεγχος χρόνου πλήρωσης της δεξαμενής αέρος, έλεγχος βαλβίδας εξαέρωσης.

  1. Έλεγχος μοτέρ χειρουργικής αναρρόφησης και καθαρισμός φίλτρων.

8.·Έλεγχος ακτινογραφικού με τη βοήθεια φθορίζουσας πλάκας.

  1. Έλεγχος και ρύθμιση κλιβάνου: καθαρισμός φίλτρων νερού, ρύθμιση πόρτας προς αποφυγή διαρροών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο

210 7777 936, email: info@unimedica.gr site: www.unimedica.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *